Netwerk & Connectiviteit.

Welke datacentra gebruiken wij? Zijn onze diensten groen? Wat is onze uptime?
Al deze vragen worden hier beantwoord.

Snel

Omdat wij samenwerken met CloudFlare kunt u gratis gebruik maken van de revolutionaire Railgun™ technologie.

Krachtig

Wij maken gebruik van de nieuwste en krachtigste machines op markt. Wij voorzien onze servers van de nieuwste Intel® processoren combineren dit met snelle SSD’s.

Groen

Wij bieden onze services aan met het klimaat in gedachten. Zo worden al onze servers in groene datacentra gehost. Ook zijn wij aangemeld bij de Green Web Foundation.

Beschermt

Wij maken van al onze servers nachtelijke backups die op hun beurt ook weer een backup krijgen. Zo zorgen we ervoor dat we altijd een backup hebben van uw bestanden.

Versleuteld

Bij ons wordt al uw data versleuteld opgeslagen. Zo kunnen derden niet makkelijk bij uw gegevens. Daarnaast leveren wij standaard gratis SSL certificaten om uw dataverkeer ook te versleutelen.

Veilig

Doordat wij al meerdere jaren actief zijn op het gebied van webhosting hebben we een enorme kennis op dit gebied verworven. Vooral op het gebied van beveiliging van onze services proberen we zo vooruitstrevend te zijn.

Uptime.

Uptime is één van de belangrijkste begrippen in de hosting wereld. Hoe zit het met onze uptime? Kijk dan snel even op uptime.mairel.com

We zullen soms onderhoud moeten plegen aan onze services. Dit geven wij van te voren aan via status.mairel.com