SQL Cluster.


Uw data redundant, snel en veilig opgeslagen

Wij hebben voor onze clusterhosting klanten een redundant SQL Cluster gevormd waar zij gebruik van kunnen maken. Dit zodat alle database informatie overal en altijd beschikbaar en veilig is.

Veiligheid

Het cluster is zo opgebouwd dat alle data die erop staat continu verdeeld en gekopieerd wordt over alle nodes. Dit zorgt voor continuïteit en redundantie van het gehele database cluster. Als er dan een node niet bereikbaar is neemt een andere node het over.

Bereikbaarheid

Doordat we gebruik maken van meerdere loadbalancers gebruik maken die op cloudservers draaien is het begin punt al 100% beschikbaar. Daarnaast draaien de nodes ook op cloudservers waardoor deze een beschikbaarheid van 99% hebben. Om de rest te ondervangen maken we gebruik van meerdere nodes op meerdere locaties. Dit zorgt ervoor dat overal ter wereld uw database beschikbaar is.

Snelheid

Omdat we gebruik maken van loadbalancers kiest deze een node uit. Heeft een node het te druk of zitten hier al meerdere mensen op? Dat kiest de loadbalancer automatisch zonder enige vertraging een andere node uit. Omdat de nodes continu naar elkaar lezen en schrijven zal er geen data verloren gaan.